Bra tandblekning

- information om olika tandblekningsmetoder -

Startsidan | Tandblekning på egen hand | Tandblekning hos tandläkaren | Återförsäljare av tandblekningar

Återförsäljare av tandblekningar

För alla som vill prova på effektiv tandblekning på egen hand finns det ett antal återförsäljare som erbjuder prisvärda tandblekningsprodukter. Vi presenterar några av dessa här genom att beskriva hur tandblekning med just deras produkter går till, vad det kostar och vad de har i sitt sortiment.

Vi presenterar dem utan någon som helst rangordning, utan det är upp till dig som eventuell konsument att hitta det alternativ som passar just dig allra bäst:

köpa tandblekning

SimpleSmile

SimpleSmile är ett billigare alternativ för tandblekning jämfört med StellaWhite. SimpleSmile använder sig av en tandblekningsgel innehållande karbamidperoxid, vilket kan ge upphov till tillfälliga ilningar under behandlingsperioden. Priset hamnar dessutom på ca 10 % av vad du skulle få betala för likvärdig behandling om du skulle utföra din tandblekning hos tandläkaren.

Hos SimpleSmile går det att köpa tandblekningsset med olika styrkor på tandblekningsmedlet. Det finns i 16 %, 23 % och 35 % karbamidperoxid. Det svagaste medlet är bra för dig med känsligt tandkött, mellanstyrkan är den allra vanligaste och det starka blekningsmedlet är enbart till för dig som blekt dina tänder tidigare.

Behandlingstiden varierar beroende på vilken styrka du använder dig av. Använder du gelen som ligger på 16 % ska du låta det verka i 1-4 timmar, med 23 % karbamidperoxid behandlar du i 30-120 minuter och med det starka medlet på 35 % kör du i 20-60 min. Antalet behandlingar är valfritt efter behov och önskemål av hur vita tänderna ska bli.

I blekningspaketen från SimpleSmile ingår 3 stycken formbara tandskenor, blekningsgel som räcker ca 15-20 behandlingar, förvaringsbox och instruktioner på svenska. Det går även att välja blekningsset som innehåller dubbelt så mycket blekningsmedel. I det paketet ingår dessutom Densensitizing, vilket är en gel du kan använda om det uppstår tillfälliga tandilningar. Denna gel går även att köpa separat precis som det går med tandskenor och refill på blekningsgel.

Alla beställningar hos SimpleSmile är fraktfria.

Besök SimpleSmile >>


DentaWorks Tandblekning

Den tandblekningsgel som DentaWorks Tandblekning säljer ligger på 22% Karbamid Peroxid. De har två olika tandblekningspaket. Det minsta räcker till 30 stycken behandlingar och det största till 60 stycken. Utöver blekningsmedlet innehåller paketen 3 stycken tandskenor, tandnyanskarta, instruktioner på svenska och en förvaringsbox. Dessutom tillhandahåller de med support via telefon och e-post.

Utöver tandblekningsseten säljer de lösa tandskenor och enbart tandblekningsmedel också.

De säljer även en tandblekningspenna som är smidig att ta med sig på exempelvis resor. Med den penslas tandblekningsmedlet direkt på tänderna.

DentaWorks Tandblekning tar ut en fraktkostnad på 19 kr. Vid köp över 600 kr är det fri frakt.

Besök DentaWorks Tandblekning >>

 

Annons:
ease white tandblekning

dentaworks tandblekning